Lediga lärarjobb

Är det dags att byta skola, eller söker du det där första jobbet som nyexaminerad lärare? Här leder vi dig till de lediga lärarjobben och tipsar om enkla vägar för att skapa din jobbansökan.

Sök lediga lärarjobb

Här är sidan där du hittar lediga jobb inom alla pedagogiska yrken du kan tänka dig. Sök jobb som barnskötare, förskollärare, fritidspedagog, grundskollärare, specialpedagog, ämneslärare och övriga lärartjänster.

Oavsett om du är en erfaren lärare som söker nya utmaningar, eller precis har fått din lärarlegitimation kan sidan hjälpa dig till ditt nya lärarjobb. Här samlas tjänster över hela Sverige, där vissa annonser inte ens kräver ett CV.

Lärare räknas idag som ett bristyrke, och framtidsprognoser visar att lärare kommer ha goda chanser att hitta jobb framöver. Ta tillvara på den möjligheten och ansök till ditt nya lärarjobb idag!

Lediga lärarjobb

Bemanningsföretag lärare / Lärarkonsult

Skolan har ett omättat behov av kompetenta lärare och behöver ständigt mer arbetskraft. Oavsett om det rör sig om heltids- eller deltidstjänster, eller mer flexibla lösningar som exempelvis lärarkonsult. Bonliva är ett bemanningsföretag som erbjuder lärarbemanning och som har identifierat det ständiga behovet som ett problem, och som agerar för att lösa det genom att tillhandahålla skolor med lärarkonsulter.

Att jobba som lärarkonsult innebär att du kan stötta upp där du behövs - du ger barn och ungdomar den utbildning som de behöver, samtidigt som du jobbar för att lösa bristen på kompetent arbetskraft. Att skolor använder lärarbemanning är vanligt och förekommer på skolor i hela Sverige. När du kommer in som en lärarkonsult, finns också goda chanser till en permanent anställning.

Behovet av lärarbemanning uppstår vanligtvis om någon precis har slutat, när hela personalstyrkan inte finns tillgänglig, eller när det helt enkelt behövs extra arbetskraft.

Bemanningsföretaget Bonliva

Skapa en ansökan för lärarjobb

Ladda hem en gratis CV-mall och fyll i dina uppgifter för att få jobbansökan klar på ett kick! Då får du dessutom ett CV med snygg design och enkel layout för dina tidigare jobb och utbildningar.

Kom ihåg att endast plocka ut de meriter som är relevanta för lärarjobbet du söker. Det finns ingen anledning att inkludera praktikplatser från högstadietiden i ditt CV om erfarenheten inte säger något om tjänsten du söker nu.

Se dessutom till att inkludera eventuellt arbete med barn och unga som inte är i samband med en utbildning eller en tjänst. Har du varit aktiv som föreningsledare? Eller kanske arbetat ideellt på en fritidsgård? Detta är särskilt viktigt för dig som söker extrajobb som vikarie och inte har ett så välfyllt CV.

CV-mall för lärarjobb

Ta hjälp av gratismallen för personligt brev för att se hur en ansökan till ett lärarjobb kan se ut. Inspireras av de kvalitéer som lyfts fram i det personliga brevet för att se vad en annons för en lärartjänst skulle kunna efterfråga.

Det personliga brevet är din chans att visa vilka områden du brinner för och varför du vill arbeta med barns utveckling och lärande. Var inte rädd för att skriva personligt och passionerat om läraryrket och vad du älskar med att jobba som lärare.

Viktigt är att anpassa det personliga brevet efter den tjänst du söker. Skicka aldrig samma personliga brev till flera olika skolor, även om själva lärartjänsten är densamma. Det är nämligen viktigt att förklara varför du vill jobba på just den skolan, och vad du kan bidra med till den unika arbetsplatsen.

Personligt brev-mall för lärarjobb